top of page

Inspired Fundament Traject

Heb jij als ondernemer ook het gevoel dat je heel de tijd achter de feiten aanloopt omdat je steeds brandjes moet blussen? Of heb je ellenlange to-do lijsten van de to-do lijsten waardoor je work-life balans helemaal verstoord geraakt?

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Als Virtueel assistent ontzorg ik jou van jouw to-do lijsten en van de taken waar jij geen energie van krijgt. 

Om dit in orde te krijgen, dienen we terug te gaan naar de basis van jouw bedrijf, de fundamenten. Ook wel het Inspired Fundament Traject (IFT) genoemd. Aanzie het als het heropbouwen van een huis, de fundering dient ook te kloppen alvorens we verder bouwen.

Huis op een brug

Hoe pakken we dit aan?

Hoe help ik?

Als Virtueel Assistent ga ik de fundamenten van jouw bedrijf = de basis, helemaal heropbouwen. Zo kan jouw bedrijf terug groeien en zul jij enorm veel rust ervaren.

De samenwerking

Indien we de eerste maal gaan samenwerken, wordt het eerste uur gebruikt om samen met jou jouw bedrijf te gaan screenen. We gaan dit doen dmv een bedrijvenfundamentscan. Hier gaan we per fundament kijken waar de pijnpunten liggen en ga ik een plan opstellen om het terug te heropbouwen. 

Adhv dit plan gaan we een samenwerking inplannen in lijn van belangrijkheid, maw welke taken hebben prio op de andere.

Natuurlijk is het belangrijk om een goede samenwerking aan te gaan, zodat jouw wensen als ondernemer duidelijk benoemd kunnen worden. Daarom opteer ik voor een wekelijkse online meeting van 30 minuten. Zodat we alles direct kunnen overlopen, bespreken en sparren waar nodig.

What's in it for you?

Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over jouw to-do's of taken. Maar je mag je ten volle focussen op jouw passie en bekomen me-time.

Wens je meer informatie? Mail dan naar inspiredbyveronique@gmail.com

Tot snel!

bottom of page