top of page

Inspired HR Payroll Traject

Heb jij een team onder jou en ontbreekt het jou om tijd vrij te maken voor HR gerelateerde taken? Of is de maandelijkse payroll er te veel aan? Ben je niet op de hoogte van de continue veranderde sociale wetgeving? Of wil je gewoon een tijdelijke ondersteuning op HR vlak daar je te maken hebt met langdurige ziekte, zwangerschapsvervanging of een ontslag?

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Als Virtueel assistent ontzorg ik jou van al de HR taken waar jij als ondernemer mee te maken krijgt, gaande van loonsadministatie, opvolgen en implementeren van sociale wetgeving, KMO portefeuille of het uitschrijven van vacatures, ... . 

Indien jij en jouw bedrijf dit nodig hebben, dan is het Inspired HR Payroll Traject (IHPT) iets voor jou.

Kast met mappen

Samenwerken met mij ...

Hoe help ik?

Als Virtueel Assistent ga ik jou ontzorgen van de HR taken waar jij, als ondernemer, mee te maken krijgt. Zo ontzorg ik jou en zal je meer rust ervaren. En natuurlijk meer tijd krijgen voor jouw passie!

De samenwerking

Communicatie gebeurt steeds via e-mail, maar kan ook via Whatsapp of Slack, naargelang de mogelijkheid. Binnen de 24u ontvang jij antwoord op jouw vragen. Bij aanvang van de start zullen er duidelijke afspraken worden gemaakt over de zaken die jij als ondernemer belangrijk vind. Want jij hebt verwachtingen en jij moet je hierbij goed voelen. Er kunnen nooit teveel vragen gesteld worden.

Als VA word ik eigenlijk jouw collega of Side-Kick en dan is het natuurlijk belangrijk dat we elkaar leren kunnen maar dat we ook tegen elkaar kunnen uitspreken wat wij 3 nodig hebben (Jij als ondernemer, het bedrijf en ik als VA). Daarom opteer ik voor een wekelijkse online meeting. Zodat we alles kunnen overlopen en bespreken.

What's in it for you?

Buiten dat jij meer tijd en energie gaat krijgen voor jouw bedrijf. Zal je ook meer rust ervaren en kan jij je ten volle terug focussen op jouw passie! Want dat was toch de reden waarom jij zelfstandige bent geworden!

bottom of page