top of page
Inspired By Véronique

Hi 👋,

Ik ben Véronique, jouw persoonlijke Virtual Assistant en ondernemerscoach voor jouw business.

Mijn passie is om (startende) ondernemers zoveel mogelijk te helpen en te ondersteunen, zodat zij zich ten volle kunnen focussen op hun ondernemersdroom. Hetgene waar zij passie en energie van krijgen.

Mijn ondernemersverhaal startte in januari 2018. Ik sprong in het diepe en begon als freelancer, "Inspired By Véronique" werd opgericht.

De reden waarom ik gekozen heb voor "Inspired By Véronique" is omdat ik graag geïnspireerd wordt door andere ondernemers en hun verhaal. Maar ook door de tools die ervoor zorgen om het leven van een ondernemer te vergemakkelijken. Zelf inspireer ik graag (startende) ondernemers om zoveel mogelijk uit hun zaak te halen, zodat zij meer vrijheid ervaren en volop kunnen groeien.

Daar ik zelf al ruim 4 jaar als Virtual Assistant heb gewerkt en nog steeds werk en voordien 6 jaar in Office Management, heb ik al een mooie expertise en werkervaring achter de rug. Hier heb ik ontzettend veel kennis opgedaan en deze kennis wil ik graag delen met andere (startende) ondernemers. 

Voor mij heeft ondernemen veel gelijkenissen met de game "Rollercoaster Tycoon". Misschien bekend bij sommige onder jullie of misschien ook niet 😉. Ik ben echt geen gamer, maar deze game vond ik zo fantastisch en ik was hier echt verslaafd aan. Uren en dagen was ik verstokt aan het feit dat ik een pretpark kon runnen met alles erop en eraan. Het park indelen in attracties, eetkraampjes, de inkomstprijs bepalen, personeel aan het werk zetten, ... . Het steeds innoveren en verbeteren, kortom het groeiproces! Dit alles komt eigenlijk neer op het marktonderzoek en businessplan wat we nu opstellen voor ons levensecht bedrijf. Natuurlijk is Rollercoaster Tycoon iets onrealistisch, want ik geloof niet dat er iemand van ons een pretpark gaat openen. Maar de basis van het ondernemen is bij elk bedrijf hetzelfde; je marktonderzoek, business - en financieelplan, je administratie, je boekhouding, ... zijn fundamenten die moeten kloppen. Niet alle dagen als ondernemer zullen bestaan uit rozengeur en maneschijn, maar dit hoort ook bij het groeiproces. Jezelf en jouw bedrijf steeds in vraag stellen!

Hier sta ik jou in bij, als side-kick! Om jouw bedrijf van de nodige fundamenten te voorzien of jouw fundamenten te verbeteren. Al de ruis uit jouw bedrijf te verwijderen, zodat jij je kan focussen op jouw core business.

Heb jij een vraag? Stuur mij een email via inspiredbyveronique@gmail.com 

Aarzel niet om te connecteren via Instagram en LinkedIn.

Liefs,

Véronique

bottom of page