Inspired By Véronique

Ik ben Véronique, geboren te Wilrijk en sinds 23 jaar woonachtig in het Waasland. Ik ben een echte dierenvriend en ik hou ontzettend veel van mijn 2 shelties, mijn baby'tjes zeg maar.

Ik hou van koken en lekker eten, zowel gezond als minder gezond. Ik heb +/- 50 kookboeken en ik probeer heel graag nieuwe dingen uit. 

Ik ben een jonge sociale vrouw, die weet wat ze wil en die graag vooruit wil komen in haar leven. Mijn motto is: “Stilstaan is achteruitgaan!”

Dit brengt mij tot mijn volgende 2 sterke eigenschappen: nieuwsgierig en leergierig. Ik ben heel nieuwsgierig naar de wereld toe en mijn leergierigheid zorgt ervoor dat ik alles wil weten en kunnen, wat heel positief is maar ook als vermoeiend beschouwd kan worden en mij nooit 100% tevredenheid biedt.

Voor de rest probeer ik zoveel mogelijk te pendelen tussen België en Spanje, daar de rest van mijn familie woont. 

De reden waarom ik "Inspired by Véronique" opgericht heb, is omdat ik al meer dan 10 jaar zelfstandig wil worden. 

 

Mijn eigen passies najagen en niet meer afhankelijk zijn van een gedachtegang die anderen mij opleggen. Me vrij voelen, zodat ik kan doen wat ik wil en hoe ik het wil. Dit vindt ik heel belangrijk. Vooral omdat mij dit als mens ook meer vormt, dan dat alles wordt voorgekauwd door anderen wat ik wel en niet mag. 

 

Ookal wou ik dit supergraag, toch was dit een geweldige stap in het duister, de twijfel heeft dan ook meer dan eens toegeslagen (anders zou ik al veel sneller de stap gezet hebben). 

Er hebben zich dan ook diverse scenario's zich meermaals voorgedaan hebben, zodat ik terug mijn idee van zelfstandige weer opborg.

Maar het ging nooit uit mijn gedachten.

Daarom heb ik eind 2017 de knoop doorhakt en de officiële stap zetten naar het zelfstandige leven. Ik heb hier nog geen moment spijt van gehad. Ik ben uiteindelijk de girllboss geworden die ik altijd al heb willen zijn. 

Ik hoop je met mijn blog volop te kunnen inspireren en een geweldige samenwerking aan te gaan.

Groetjes, Véronique