top of page

Inspired Side-Kick Traject

Ben jij net gestart als ondernemer? Of ben je al enkele jaren ondernemer? En vindt je het soms moeilijk om beslissingen te maken? Wil je graag groeien maar weet je niet welke stappen je moet nemen? Heb je moeite met het integreren van een nieuwe tool of een werkproces? Of vindt het ondernemersbestaan een beetje eenzaam en weerhoudt jou dit om verdere stappen te nemen? 

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Als Side-Kick ga ik jou bijstaan en gaan we samen een plan opstellen zodat oa bovenstaande gedachten en taken gaan verdwijnen. Je staat er als ondernemer niet alleen in voor, ookal voelt dit soms zo. Voel je er iets voor dat ik jou ga ondersteunen en bijstaan? Dan is het Inspired Side-Kick traject (ISKT) zeker iets voor jou.

vuurwerk

Samenwerken met mij ...

Hoe help ik?

Als Side-Kick ga ik jou bijstaan en gaan we samen een plan opstellen, zo voel jij je als ondernemer zekerder, minder eenzaam en energierijker. En dit zal niet alleen voor jou maar ook jouw bedrijf ten goede komen.

De samenwerking

Communicatie gebeurt steeds via e-mail, maar kan ook via Whatsapp of Slack, naargelang de mogelijkheid. Binnen de 24u ontvang jij antwoord op jouw vragen. Bij aanvang van de start zullen er duidelijke afspraken worden gemaakt over de zaken die jij als ondernemer belangrijk vind. Want jij hebt verwachtingen en jij moet je hierbij goed voelen. Er kunnen nooit teveel vragen gesteld worden.

Als VA word ik eigenlijk jouw collega of Side-Kick en dan is het natuurlijk belangrijk dat we elkaar leren kunnen maar dat we ook tegen elkaar kunnen uitspreken wat wij 3 nodig hebben (Jij als ondernemer, het bedrijf en ik als VA). Daarom opteer ik voor een wekelijkse online meeting. Zodat we alles kunnen overlopen en bespreken.

What's in it for you?

Zoveel! Maar laten we starten met meer overzicht, meer toekomstgerichter en zelfzekerder in jouw bedrijf staan.

bottom of page