top of page

Over mij

Hier een paar leuke weetjes:

- Hogeschool afgerond in Toerisme & Recreatiemanagement

- Sinds 2018 werk ik als freelancer in Office Management & HR Payroll, na een loopbaan van 12 jaar al werknemer

- Sinds 2019 werk ik al loopbaan- en starterscoach, via een gemandateerd loopbaancentrum, erkend bij VDAB.

De reden waarom ik mij hierin bijgeschoold heb, is omdat ik merk dat er nog vele onder ons in een loopbaan zitten waar ze echt niet happy van worden. Daar ik met VDAB samenwerk, is er een mogelijkheid tot het gebruik van loopbaancheques.

 Wil je meer informatie, kijk dan zeker op www.veroniquenoben.be

- De naam "Inspired By Véronique" is in het leven geroepen omdat ik de mensen om mij heel graag help, maar hun ook wil inspireren dat Office Management en HR zeker geen saaie boel is. En de Magnolia staat voor, buiten dat het mijn lievelingsbloem is, als groei voor jou, voor jouw bedrijf als voor mij als virtueel assistent. Het ondernemerschap is niet altijd happy times, maar na elke tegenslag zal je nog mooier stralen en bloeien.

- Wonende in Melsele 

- Een hart voor dieren en trotse dogmom van Levi en Savannah

- Addicted aan reizen vooral Spanje en Ibiza

- Açai bowl en frietjes lover

- Quotes: "Eenvoud siert" & "Carpe Diem"

Inspired By Véronique

Samenwerken met mij ...

Hoe help ik?

Als Virtueel Assistent ga ik jou ontzorgen van de randtaken waar jij geen tijd, energie of kennis in hebt. Ik ga ervoor zorgen dat jij meer overzicht over jouw bedrijf krijgt, dat er geen vervelende taken meer blijven liggen en hierdoor rust kan ervaren.

De samenwerking

Communicatie gebeurt steeds via e-mail, maar kan ook via Whatsapp of Slack, naargelang de mogelijkheid. Binnen de 24u ontvang jij antwoord op jouw vragen. Bij aanvang van de start zullen er duidelijke afspraken worden gemaakt over de zaken die jij als ondernemer belangrijk vind. Want jij hebt verwachtingen en jij moet je hierbij goed voelen. Er kunnen nooit teveel vragen gesteld worden.

Als VA word ik eigenlijk jouw collega of Side-Kick en dan is het natuurlijk belangrijk dat we elkaar leren kunnen maar dat we ook tegen elkaar kunnen uitspreken wat wij 3 nodig hebben (Jij als ondernemer, het bedrijf en ik als VA). Daarom opteer ik voor een wekelijkse online meeting. Zodat we alles kunnen overlopen en bespreken.

What's in it for you?

Buiten dat jij meer tijd en energie gaat krijgen voor jouw bedrijf. Zal je ook meer rust ervaren en kan jij je ten volle terug focussen op jouw passie! Want dat was toch de reden waarom jij zelfstandige bent geworden!

Gespecialiseerd in ...

Hieronder een korte uiteenzetting van de taken die ik maar al te graag en met plezier van jou overneem:

Office Management:

  • Financiële administratie: offertes opmaken, facturen versturen, crediteuren- en debiteurenbeheer, voorbereiding van kwartaal- en jaarafsluit ...

  • Commerciële administratie: customer support, logistiek en stockbeheer, plaatsen van bestellingen ...

  • Allround administratie: beheren van mailboxen en beantwoorden van berichten, aanvragen en vergelijken van offertes, opmaken van planningen, opzetten van processen en systemen, documenten voorbereiden, inplannen meetings ...

  • Socials en Marketing: website opzetten en beheren (Wix), opzetten van Google bedrijf, voorbereiden van posts voor het plaatsen op diverse kanalen, opmaken van E-books, uitschrijven en uitsturen van nieuwsbrieven en blogposts, templates en prestaties maken ...

 

HR Payroll:

  • Hard HR: Loonsadministratie van A tot Z, controle van uurplanningen / tikkingen, beantwoorden van vragen betreffende sociaal recht ...

  • Soft HR: Vacatures uitschrijven en opmaken, opvolgen van sollicitaties, KMO,  ...

Leuke samenwerkingen gehad met volgende bedrijven

Attentia.png
Advertype.png
Itext.png
Distrilog.png
bottom of page